Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή την ιστοσελίδα είναι γιατί θέλω να έχω μια αμεσότερη επικοινωνία μαζί σας.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι όλοι να έχουν τη δυνατότητα μέσα από αυτή την ιστοσελίδα να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές και την αντιμετώπιση της νόσου που λέγεται καρκίνος μαστού καθώς και των καλοηθών παθήσεων.

Επιδίωξή μου είναι επίσης να έχουμε τη δυνατότητα για μια διαδραστική συζήτηση για τα διάφορα προβλήματα και τις όποιες απορίες έχετε σε σχέση με το μαστό, και να μπορέσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην επίλυσή τους.

Ένας άλλος στόχος αυτής της ιστοσελιδας είναι η ενημέρωση. Θα ήθελα να έχετε όλοι τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη σύγχρονη τεχνολογία, τις τεχνικές και τη θεραπευτική προσέγγιση του καρκίνου του μαστού.

Οι χειρουργικές τεχνικές έχουν αλλάξει. Έχουν τροποποιηθεί και βελτιωθεί τόσο, ώστε οι ριζικές επεμβάσεις έχουν αντικατασταθεί από λιγότερο τραυματικές και σαφώς πιο βελτιωμένες μεθόδους, που προσφέρουν σημαντικά καλύτερο και πιο αποδεκτό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να αναιρούν την ογκολογική ασφάλεια της ασθενούς. Στην επιστημονική μας ομάδα, η ιατρική βασίζεται σε τεκμηριωμένα στοιχεία, τα οποία παρουσιάζονται σε μεγάλες διεθνείς μελέτες και όχι σε προσωπικές εκτιμήσεις.

Η απαίτηση των ασθενών για ενημέρωση, ενεργή συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων και ουσιαστική συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, είναι κάτι το οποίο αποτελεί πρωταρχικό στόχο αυτής της ιστοσελίδας.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 101
  • Τηλέφωνο: 2107474065
  • Fax: 2107473683
  • E-mail: info@vvenizelos.gr